Nazwa forum

Opis forum

• Nie jesteś zalogowany.
  • Polecamy: Gry

#1 2009-02-15 11:51:40

Serek

Administrator

Punktów :   

Co dalej ?

Dwa dni temu nasze ally przestało istnieć... już nie będę wnikał dlaczego się tak stało bo musimy skupić się nad tym co będzie dalej.
Po rozmowie z Corą postanowiliśmy spróbować ciągnąć klan przez jakieś 2 tygodnie ponieważ zaraz wbijemy 6 lvl klanu i zaczniemy farmić na skille klanowe przez co staniemy się bardziej "akracyjniejszym" klanem.

Jeśli to nam nie wypali to mamy propozycje fuzji z klanami:
- PHG które już wcześniej odrzuciliśmy (Ally FarmaNoWar)
- HK które ma na dniach zwolnić jakieś 20 miejsc więc nie weźniemy wszystkich ludzi.
- Alcoholix którzy farmią teraz na royale i możliwe, że będą wstanie przyjąc więcej niż 20 osób.

#2 2009-02-15 13:41:48

Mleczko

Gość

Re: Co dalej ?

pójdę tam gdzie zdecydujecie

#3 2009-02-16 14:03:52

Spartak

Nowy użytkownik

Punktów :   

Dojscie do jakiego kolwiek klanu i wybieranie kilkunastu osob z tak fajnej grupy byloby idiotyzmem

fuzja z kims innym zniszczy Polewke jako Polewke tym bardziej jesli wszyscy sie nie zmieszcza..

moja rada jest taka:
wykoksajmy ten 6 lvl, zacznijmy wspolnie robic manora,niektore osoby trzeba ubrac,nastawmy sie na wspolna gre nie tylko pod pvp tak jak to było na dwoch poprzednich serwach czy nawet trzech,trzeba smialo rekrutowac ludzi i liczyc na to,ze jesli sie wykoksaja do ok.70 nie odejda do lepszych klanow tak jak to było juz z kilkoma osobami, po prostu trzeba liczyc,ze maly % tych ludzi ktorych sie przyjmie pod nasze skrzydla zogosci juz na dobre pod logiem Polewki

PS Serek co masz na mysli piszac "Po rozmowie z Corą postanowiliśmy spróbować ciągnąć klan przez jakieś 2 tygodnie"

#4 2009-02-16 19:16:00

Kedenen

Gość

Troche zgadzam sie z spartakiem i przedewszystkim ten tekst o 2 tygodniach jest beznadziejny jezeli nowi gracze mieliby tutaj zagladac, a kilku napewno zajrzalo. 6 lvl klanu prawdopodobnie bedzie juz dzisiaj, wiec trzeba jeszcze wyfarmic dodatkowe 5k punktow na royala. Proponuje takze odwolac wojne naprzyklad z valkiria poniewaz wedlug mnie te wojny to odpychaja. I przedewszystkim polecam koxac support( przedewszystkim to do Ciebie Spartak)
Pozdrawiam Kedenen

#5 2009-02-17 16:21:27

konopia

Gość

wiec moje zdanie jest takie:
zamiast to ktos nas ma wchlonac, moze my kogos przyjmijmy. emperors odwolali wara. tez trzeba to zrobic.
support wiadomo jak to jest.. byl to klan tylko supportu robi sie dosc zroznicowany i dobrze.
jest 6 lvl klanu ...
idziemy do przodu. zakonczmy temat fuzji i zrobmy cos dla siebie.

#6 2009-02-17 18:54:08

Kedenen

Gość

Tylko co proponujesz konopia??
bo teraz bez ally to my nie jestesmy w stanie ubic zadnego rb a przez to ally narobilo nam sie duzo wojen a one napewno odstraszaja ludzi ktorych nam brakuje w klanie, i ilosc online tez jest beznadziejna. i jak widze do gry wbijaja caly czas te same osoby, patrzac na liste znalazlbym z 10 osob ktorych nie widzialem przez ostatni tydzien wogole

#7 2009-02-17 19:20:16

Kedenen

Gość

Ok postanowilem ze robie przerwe od L2 na conajmniej 3 dni
Bo nie mam z kim expic jak nie ma konopia, cory(dawno go juz nie widzialem) albo enforcera. Licze ze podczas mojej nieobecnosc cos uda wam sie naprawic bo mi sie nie chce wbijac do gry i 2h siedziec w miescie.
Tutaj na forum bede zagladal i zobacze jak wam pojdzie odbudowa klanu:D mam nadzieje ze sie uda:D
Pozdrawiam

#8 2009-02-18 17:11:34

konopia

Gość

KED, nie "wam idzie" ale "nam idzie" powinienes napisac.

co do pt .. hmm nie bede sie wypowiadal.
ostatnio dostalem zajebista propozycje, zebym wazke sobie sam expil, albo niech idzie sama do IT... n/c
trzeba odwolac kilka wojen, bo tak jak mowisz one odstraszaja. trzeba uswiadomic niektorym, ze support sam sie nie wyexpi a z tym bedzie ciezej.

#9 2009-02-18 18:38:52

Kedenen

Gość

Juz mi nudno bez L2:D tak wogole poza odwolywaniem wojen proponuje zalatwic jakies ally bo bez tego to RB nie ubijemy a itemki z rb by sie przydaly do skilli klanowych, i jest duzo ciekawiej jak sie rb bije:D

#10 2009-02-18 18:46:15

Kedenen

Gość

Stare forum dziala juz:D

Stopka forum

RSS